Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Katarzyna Bujakiewicz

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy polscy
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Fri 14:48, 31 Aug 2007    Post subject: Katarzyna Bujakiewicz



Katarzyna Bujakiewicz (ur. 28 września 1972 w Poznaniu) - polska aktorka.Maturę zdała w I LO w Poznaniu. Jest absolwentką Wydziału Aktorskiego PWST we Wrocławiu (1995). Spektakle dyplomowe zagrała w Teatrze Nowym w Poznaniu oraz Teatrze Współczesnym w Szczecinie. W szczecińskim Teatrze Współczesnym grała przez kolejne kilka lat po ukończeniu studiów.Aktualnie ma angaż w Teatrze Polskim w Poznaniu. Znana z ról w filmach Kochaj i rób co chcesz, Stara Baśń, Rh(+) i seriali Na dobre i na złe oraz Magda M. Była gościem programów Szymon Majewski Show, Mamy Cię! i Kuba Wojewódzki (talk-show).Wystąpiła w teledysku Aniele Meza oraz Na spidzie grupy Ascetoholix. Wraz z Verbą nagrała piosenkę Chłodny deszcz, w której występuje w refrenie. Śpiewa piosenkę Kochaj mnie na soundtracku do Kochaj i rób co chcesz.

Filmografia :
Ballada o Kasi i drzewie (1981)
Śmieciuch (1982)
Marionetki (1983)
Marta i gwiazdy (1983)
Ballada o końcu świata (1984)
Koza (1986)
Mama-nic (1992) jako modelka
Jakub (1993) jako Kasjerka w sklepie
Kochaj i rób co chcesz (1997) jako Samanti, gwiazda disco-polo
Na dobre i na złe (1999-2007) jako pielęgniarka Marta
Pucuś (2000) jako Mariola
Stars in Black (2000) jako Barmanka
Nie ma zmiłuj (2000)
Poranek kojota (2001) jako blondyna przy barze
Stacja (2001) jako Doris
Inferno (2001) jako Inga/Inez
Marzenia do spełnienia (2001-2002) jako Mariola, znajoma Zdzisia
Rób swoje ryzyko jest twoje (2002) jako Zuza
Warszawa (2003)
Zróbmy sobie wnuka (2003) jako Krysia Tuchałowa, siostrzenica Koselów
Stara baśń - kiedy słońce było bogiem (2003) jako Mila
Rh (+) (2004) jako Agata
Nigdy w życiu! (2004) jako Dziunia
Gwiazdy w czerni (2005) jako Barmanka
Magda M. (2005-2007) jako Mariola Adamska-Płaska









The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Tue 14:02, 25 Sep 2007    Post subject:

ładna aktorka,najbardziej podobala mi się rola Marioli w "Magdzie M"

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
kami932
Moderator
Moderator



Joined: 25 Mar 2007
Posts: 3126
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4
Location: Częstochowa

PostPosted: Thu 7:48, 27 Sep 2007    Post subject:

Nic do niej nie mam, więc zagłosowałam na tak. Fajnie grała w Magdzie M.

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
dosia21
Moderator
Moderator



Joined: 10 Jul 2007
Posts: 977
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Poronin

PostPosted: Sun 23:31, 16 Dec 2007    Post subject:

ja bardzo ją lubie Very Happy

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Mon 14:05, 17 Dec 2007    Post subject:

Mi sie podobalo jak grala w Magdzie M i Na dobre i na zle

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
SylwiiiA
Aktywista
Aktywista



Joined: 29 Dec 2007
Posts: 426
Read: 0 topics

Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Tue 14:52, 01 Jan 2008    Post subject:

Nawet ją lubie Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
Sylwia28
Aktywista
Aktywista



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 427
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Thu 0:30, 17 Jan 2008    Post subject:

bardzo ją lubię Smile jej rodzice mieszkają nie daleko od mojej miejscowości bardzo często widzę jak Kasia i jej mama robią zakupy Very Happy

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Thu 17:25, 17 Jan 2008    Post subject:

fajnie gra w serialach

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
Sara_Anahi
Inspektor
Inspektor



Joined: 30 Nov 2007
Posts: 1896
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 3/4
Location: Sosnowiec

PostPosted: Sun 9:15, 27 Jan 2008    Post subject:

Ja jej nie lubię

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
Natalia
Interesant
Interesant



Joined: 26 Jan 2008
Posts: 101
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Sun 11:44, 27 Jan 2008    Post subject:

Dosyć fajna - głos "tak" Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Kasie ?
tak
88%
 88%  [ 8 ]
nie
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message
Dulce20
Aktywista
Aktywista



Joined: 14 Nov 2008
Posts: 353
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: :*
Gender: Female

PostPosted: Fri 18:18, 14 Nov 2008    Post subject:

Bardzo lubie ta aktorke jest swietna

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy polscy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin