Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Christopher Uckermann

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> REBELDE / RBD
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce2604
Moderator
Moderator



Joined: 28 Jun 2008
Posts: 521
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Fri 11:00, 04 Jul 2008    Post subject: Christopher Uckermann

Tutaj będziemy rozmawiali o Christopherze...kolejnym członku zespołu RBD

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dosia21
Moderator
Moderator



Joined: 10 Jul 2007
Posts: 977
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Poronin

PostPosted: Mon 22:10, 21 Jul 2008    Post subject:

to na początek dodam biografie i parę fotek:)

Christopher Uckermann, a właściwie Christopher Alexander Luis Casillas von Uckermann (ur. 21 października 1986 w Mexico City) - meksykański aktor i wokalista. Christopher jest członkiem zespołu RBD."EL Bebe" z RBD, ponieważ jest najmłodszymczłonkiem zespołu, dostał przedomek "EL Bebe" co oznacza dziecko ! Znany jest przede wszystkim z roli Diega Bustamante w meksykańskiej telenoweli Zbuntowani.

Uckermann podrywacz i ekshibicjonista ! Debiutował 9 lat temu w serialu dla dzieci "Daniela i przyjaciele". W tym czasie grono jego fanek powiększyło się, a on sam dojrzał i pozbył sie dziecięcej nie winości i nieśmiałości.

Christopher już jako dwulatek występował w reklamach. Obecnie nie tylko gra w filmach ale różnież komponuje piosenki, jest także niezłym perkusistą co udowadnia na koncertach dając publiczności mały popis swoich umiejętności. Gra również na pianinie. Jest świetnym kompozytorem.

Jego pasją jest ekstremalny skateboarding. Udało mu się nawet wygrać kilka krajowych zawodów. W 2005r. wraz z kilkorgiem przyjaciół założył firmę specjalizującą w produkowaniu wisiorków Ferbus Fashion. Wisiorki te były noszone przez bohaterów Zbuntowanych. Ucker przyjaźni się z kolegą z zespołu- Alfonso, którego traktuje jak brata. Ich duet prze fanów nazywany jest popularnie Uckerrera. Od pewnego czasu latynoska prasa oraz fani łączą go w parę z koleżanką z zespołu- Dulce Marią. Kiedy trafił do REBELDE, dzięki którym zdobył fanki na całym świecie. Lata mineły i wyzbył sę dziecięcej nieśmiałości. Z rozbrającą szczerścią wyznaje, że w "REBELDE" najlepiej kręciło mu się sceny z striptizem. Uważany za największego podrywacza i kobieciarza w zespole RBD, nie ukrywa swojej słabości do koleżanek z planu.

W 2007r. napisał piosenkę Sueles volver. Jest to jego solówka, którą wykonuje podczas obecnej trasy koncertowej zespołu. Piosenka znalazła się na piątej płycie RBD-Empezar desde cero. Jest autoem jednego z odcinków serialu komediowego RBD: La Familia, w którym główne role grają członkowie zespołu. Niestety nigdy go nie nakręcono. Jest współautorem dwunastego odcinka serialu. " Bardzo lubię kręcić sceny miłosne. Nie mam najmniejszych oporów przed całkowitym rozbieraniem się przed kamerą."

Wraz z RBD nagrał pięć płyt studyjnych (Rebelde, Nuestro Amor, Celestial, Rebels i Empezar desde cero). Obecnie wraz z menadżerem zespołu Pedro Damianem pracuje nad nowym projektem muzycznym. W czerwcu 2008r. jedna z chilijskich fanek Christophera ogosiła publicznie że jest on ojcem jej nienarodzonego dziecka. Piosenkarz oraz jego zespół zaprzeczyli tym plotką. Obecnie Uckerman skupią sie na karierze w zespole RBD, choć oprzekonany o swoim wielkim talencie muzycznym, często wykracza myślą poza działalność zespołolwą. - Po etapie z RBD zamierzam kontynuować solową kariere muzyczną - zapowiada

Ciekawostki

* Przyjaciele nazywają go Ucker- od nazwiska
* Ma 179cm wzrostu
* Spotykał się z koleżanką z zespołu Anahi
* Był związany z inną latynoską piosenkarką- Belindą
* Anahi nazywa go "bebe" (dziecko) podobnie jak Dulce
* Jest najmłodszym członkiem zespołu
* Ma dwóch przyrodnich braci
* jego mama jest szwedką a tata meksykaninem

Filmografia

* 2007: Lola erase una vez
* 2006-2007: RBD: La Familia jako Ucker
* 2004-2006: Zbuntowani (Rebelde) jako Diego Bustamante
* 2004: Amy, la nina de la mochila azul jako Ronaldo
* 2001: Aventuras en el tiempo jako Ángel del Huerto
* 2000: Amigos X siempre jako Santiago del Valle
* 1999:El diaro de daniela





The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
liena
Inspektor
Inspektor



Joined: 25 Dec 2007
Posts: 1571
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Zd-Wola

PostPosted: Wed 9:07, 23 Jul 2008    Post subject:

podoba mi się jego piosenka sueles volver Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce20
Aktywista
Aktywista



Joined: 14 Nov 2008
Posts: 353
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: :*
Gender: Female

PostPosted: Fri 17:08, 14 Nov 2008    Post subject:

Jest fajniutki i utalentowany i przystojny w sumie Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> REBELDE / RBD All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin