Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Dulce Maria

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> REBELDE / RBD
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce2604
Moderator
Moderator



Joined: 28 Jun 2008
Posts: 521
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Fri 9:45, 04 Jul 2008    Post subject: Dulce Maria

Tutaj rozmawiamy na temat Dulce Marii z zespołu RBD...

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mia
Mały inspektor
Mały inspektor



Joined: 04 Mar 2008
Posts: 502
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Fri 9:48, 04 Jul 2008    Post subject:

Bardzą ją lubię świetnie śpiewa:)

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce2604
Moderator
Moderator



Joined: 28 Jun 2008
Posts: 521
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Fri 11:01, 04 Jul 2008    Post subject:

tak...ja najbardziej lubię Dul z zespołu...wszystkich lubię ale ona jest the best!!!ma ładny, mocny głos

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ewelinka:*
Administrator
Administrator



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 2786
Read: 0 topics

Helped: 4 times
Warns: 0/4
Location: Białobrzegi
Gender: Female

PostPosted: Fri 12:59, 04 Jul 2008    Post subject:

Dulce jest świetna, w.g. mnie najlepszy ma głos Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce2604
Moderator
Moderator



Joined: 28 Jun 2008
Posts: 521
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Sat 9:57, 05 Jul 2008    Post subject:

wg. mnie również i jest taka przebojowa....uwielbiam ją!!!SUPER ŚPIEWA

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ewelinka:*
Administrator
Administrator



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 2786
Read: 0 topics

Helped: 4 times
Warns: 0/4
Location: Białobrzegi
Gender: Female

PostPosted: Sat 12:11, 05 Jul 2008    Post subject:

Ale czytałam gdzieś, że w życiu Dulce bardzo różni się od serialowej Roberty

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce2604
Moderator
Moderator



Joined: 28 Jun 2008
Posts: 521
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Sun 8:30, 06 Jul 2008    Post subject:

Nie wiem o jaką zmaianę chodzi ale wydaje mi się że Roberta jest taka wesoła i ma sposób na każdy kłopot a Dulce jest o bardzo, bardzo wiele spokojniejsza, i nieraz nawet smutna...Sad

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dosia21
Moderator
Moderator



Joined: 10 Jul 2007
Posts: 977
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Poronin

PostPosted: Mon 22:24, 21 Jul 2008    Post subject:

Biografia i fotki;)

Dulce María, a właściwie Dulce María Espinoza Saviñón (ur. 6 grudnia 1985 w Mexico City) - meksykańska aktorka , gwiazda młodego pokolenia i wokalistka oraz autorka tekstów. Dulce María jest członkinią zespołu RBD. Znana przede wszystkim z meksykańskiej telenoweli Zbuntowani.

GWIAZDKA Z RODOWODEM - przed końcem 2007 roku dzienikarze wpadli na trop przodków Dulce Mari, okazało się, że dziewczyna jest krewną słynnej malarki Fridy Dulce ma dwie starsze siostry Blankę i Claudię. Piosenkarka ma wiele przezwisk najczęściej jednak mówią do niej: Candy Max, Adrilla lub Estrella. Zanim Dulce skończyła 5 lat zaliczyła już wiele castingów do reklam. Pierwsza z jej udziałem miała premierę w grudniu 1990, kilka dni po jej 5 urodzinach. W 1991 roku gdy Dulce miała 5 lat zaangażowano ją do grupy muzykalnotanczenej "Acuarela", gdzie szlifowała taniec i śpiew. Rok później uczęszczała już na warsztaty taneczne - balet latino. Gdy Dulce skończyła 7 lat dostała angaż w meksykańskiej "Ulicy Sezamkowej". Dwa lata później kontynuowała swoje warsztaty taneczne, a także zaczęła występować publicznie. W wieku 10 lat dołączyła do grupy "Kids" jednak opóściła ją dwa lata później na rzecz kariery w duecie z Danielem Habiffem, który był też jej pierwszym chłopakiem. Rok później była już aktorką Televisy, zaangażowano ją do telenoweli El Vuelo de aquila, a już trzy lata później w 1999 roku zagrała dziecięcy czarny charakter (młoda antagonistka) w telenoweli Nigdy cię nie zapomnę (Nunca te olvidarte). W 2000 roku Dulce Maria trafiła do popularnego zespołu Jeans, także rozwijała się jej kariera aktorska. Na planiePrimer amor... a mil por hora Dulce Maria poznała Anahí, także tam grała czarny charakter, chciała odbić chłopaka bohaterce granej przez Anahí. Kolejną ważną telenowelą było Clase 406, grała tam przez wszystkie serie wspólnie z Anahí, poznała również Christiana Chaveza, a także swoją pierwszą prawdziwą miłość - Alfonso Herrerę, z którym była w związku dwa lata z przerwami. Po dwóch latach w zespole Jeans, z którym nagrała jedną płytę, Dulce opuściła zespół na rzecz grania w Clase 406. Osiemnastoletnia już Dulce Maria dostała angaż w Rebelde najnowszej produkcji Pedro Damiana (to trzecia telenowela Pedro gdzie zagrała Dulce), którego śmiało można nazwać ojcem jej sukcesu. Jedna z głównych ról w Rebelde przyniosła Dulce Marii, a także jej nowemu zespołowi ogromny sukces na całym świecie. Na planie Rebelde Dulce Maria rozstała się z Alfonso, a potem zaczęła się spotykać z piłkarzem Memo Ochoa, ale ten związek też nie przetrwał próby czasu i w dobie zakończenia produkcji Dulce była sama. Choć nie jest debiutantką i ma na koncie wiele projektów telewizyjnych, to dopiero niedawno pozanała smak prawdziwej sławy. Wie, że takie chwile są ulotne, więc korzysta z nich do granic możliwosci


Po zakończeniu Rebelde zespół nadal działa. Od marca 2007 do czerwca 2007 na ekranach można było oglądać nowy sitcom z udziałem całego zespołu - RBD: La Familia, gdzie Dulce zagrała Dul. Piosenka Quiero Poder, którą Dulce sama napisała stała się motywem przewodnim serialu. Ważną datą był 4 października 2007r. - światowy dzień RBD, kiedy to Dulce i zespół świętowali 3 lata od rozpoczęcia emisji Rebelde w Meksyku.

Po 11 latach gromadzenia materiału na własną książkę 14 lutego 2008r. na meksykański rynek weszła książka Dulce zatytułowana Dulce Amargo będąca zbiorem wierszy, przemyśleń a także piosenek.

Dulce Maria jest w RBD już 4 lata. W tym czasie grupa wydała 4 albumy, a ich piosenki są na szczytach latynoskich list przebojów. O ogromnym sukcesie świadczy to, iż muzyka Dulce i jej zespołu, a także serialu Rebelde, jest znana nawet w Europie i krajach takich jak Polska.

Anahi nazywa Dulce "bebe" (dziecko) podobnie jak Christophera, lub "la ardilla" (wiewiórka). Swojego czasu krążyły spekulacje jakoby Dulce Maria i Christopher Uckermann spotykali się na innej płaszczyźnie niż zespół. Jednak żadna ze stron nie potwierdza ale nie zaprzecza tym doniesieniom i jako para pozostają w oczach fanów.

Dulce Maria jest twarzą Garnier, która zaproponowała jej zmianę kolorów włosów na bordo, a obecnie w każdym sezonie pojawia się w magazynie z odzieżą Cklass. GWIAZDKA Z RODOWODEM - przed końcem 2007 roku dzienikarze wpadli na trop przodków Dulce Mari, okazało się, że dziewczyna jest krewną słynnej malarki Fridą Kahlo, (jedna z jej prababek była spokrewniona z jednym z rodziców Fridy). Dulce wraz z zespołem cały czas jest w trasie koncertowej w USA oraz Ameryce Południowej i Środkowej, niedługo zawitają także do Europy.

Filmografia

* 2006-2007: RBD: La Familia jako Dul
* 2004-2006: Zbuntowani (Rebelde) jako Roberta Pardo
* 2002-2003: Clase 406 jako Marcela Mejía
* 2000: Locura de amor jako Ximena
* 2000: Bienvenida al clan
* 2000: Siempre te amaré
* 2000-2001: Primer amor... a mil por hora jako Brittany
* 1999: DKDA: Sueños de juventud
* 1999: Infierno en el Paraíso
* 1999: Nigdy cię nie zapomnę (Nunca te olvidare) jako Silvia Requena
* 1998: Huracán jako Rocío
* 1996: Vuelo del águila, El
* 1995: Retrato de familia
* 1995: Alondra






The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
liena
Inspektor
Inspektor



Joined: 25 Dec 2007
Posts: 1571
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Zd-Wola

PostPosted: Wed 9:02, 23 Jul 2008    Post subject:

Lubię ją..ma bardzo ładny glos..podoba mi się jej piosenka No pares.. Wink

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce20
Aktywista
Aktywista



Joined: 14 Nov 2008
Posts: 353
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: :*
Gender: Female

PostPosted: Fri 17:10, 14 Nov 2008    Post subject:

Jest najlepsza z RBD. Jest bardzo ładna, fajna i utalentowana jako piosenkarka ma sliczniutki głos i jest wspaniała aktorka Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce2604
Moderator
Moderator



Joined: 28 Jun 2008
Posts: 521
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Fri 21:11, 26 Dec 2008    Post subject:

Masz rację Wink Też ją lubię najbardziej z RBD Wink

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
roberta1
No bad
No bad



Joined: 11 Nov 2008
Posts: 66
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Tue 17:29, 30 Dec 2008    Post subject:

lubię jak śpiewa ,ma fajne piosenki i jest bardzo śliczna:)))))))))

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SylwiiiA
Aktywista
Aktywista



Joined: 29 Dec 2007
Posts: 426
Read: 0 topics

Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Sat 15:32, 03 Jan 2009    Post subject:

Dulce2604 wrote:
Masz rację Wink Też ją lubię najbardziej z RBD Wink


Ja też Razz


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> REBELDE / RBD All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin