Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Ilona Wronska

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy polscy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Sat 14:30, 09 Feb 2008    Post subject: Ilona Wronska

Ilona Wrońska (ur. 17 września 1977 w Lęborku) - polska aktorka, znana m.in. z serialu telewizyjnego Na Wspólnej, w którym gra Kingę Brzozowską, żonę Michała. W 2002 roku ukończyła Państwową Wyższą Szkołę Teatralną we Wrocławiu.

Związana jest z Leszkiem Lichotą, który również gra w serialu Na Wspólnej. Dnia 24 lipca 2006 urodziła córeczkę - Nataszę. Na wiosnę 2008 roku urodzi drugie dziecko. Pochodzi z wioski Zwartówko w okolicach Lęborka.

Filmografia

* 2002: Arche. Czyste zło, jako Ilona
* 2003-2007: Na Wspólnej, jako Kinga Brzozowska
* 2004: Pojedynek mistrzów
* 2004-2006: Kryminalni, jako Grażyna Rolicka
* 2007: Uwikłani





The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ewelinka:*
Administrator
Administrator



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 2786
Read: 0 topics

Helped: 4 times
Warns: 0/4
Location: Białobrzegi
Gender: Female

PostPosted: Fri 12:52, 06 Jun 2008    Post subject:

Fajnie gra w Na wspólnej, to jest jedyna rola gdzie ją widziałam/widzę

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce20
Aktywista
Aktywista



Joined: 14 Nov 2008
Posts: 353
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: :*
Gender: Female

PostPosted: Fri 18:23, 14 Nov 2008    Post subject:

Jest mi obojetna ale w Na wspolnej w sumie jest spoko

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy polscy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin