Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Anahí
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Sun 11:49, 28 Oct 2007    Post subject: Anahí



Anahí Giovanna Puente Portilla bardziej znana jako Anahi urodziła się 14 maja 1983 roku w Meksyku. Jest wokalistką i aktorką meksykańską. W latach 1996-2000 prowadziła karierę solową a od 2004 należy do zespołu RBD. Zaczęła grać w telenowelach już gdy była dzieckiem zagrała m.in w Muchachitas, Ángeles sin paraíso, Alondra, Tu y yo, Mi pequeña traviesa, oraz Vivo por Elena. Polscy widzowie pamiętają ją pewnie z telenoweli Daniela i Przyjaciele (El diario de Daniela) gdzie grała Adelę w latach 1998-1999 i na planie tej telenoweli poznała także Christophera Uckermanna. Pierwszym hitem w jej karierze była główna rola w telenoweli Primer amor... a mil por hora (2000-2001) gdzie grała rolę protagonistki Giovany, a partnerował jej Kuno Backer. Jej piosenki znalazły się także na soutracku z tej telenoweli. Anahi nie mogła wytrzymać stresu związanego ze sławą i zapadła na anoreksję jednak była na tyle silna aby z niej wyjść i stać się protagonistką ostatnich dwóch seriach młodzieżowej telenoweli Classe 406, na której planie spotkała m.in Christiana Chaveza, Alfonso Herrerę oraz Dulce Marię. W 2004 zrezygnowała z roli protagonistki w telenoweli Rubi na rzecz telenoweli Rebelde. Anahi jest twarzą marek Herbal Essences oraz Avon. Wypowiedziała wojnę przeciwko anoreksji i bulimii, popiera kampanie przeciw tym chorobą. Jako piosenkarka solowa nagrała 3 płyty: Hoy es manana(1996), Anclado en mi Corazón (1997) oraz Baby Blue (2000). Przez osiem miesięcy na planie telenoweli Rebelde była w związku z Christopherem Uckermannem.

Filmografia :
2004-2006:Zbuntowani (Rebelde) jako Mía Colucci
2004: Premios Oye 2004 (ona sama)
2002-2003:Clase 406 jako Jessica Riquelme (2003)
2000-2001: rimer amor... a mil por hora jako Jovana Luna Guerra
1999: Daniela i przyjaciele (Diario de Daniela, El) jako Adela Monroy
1999: Mujeres engañadas jako Jessica Duarte
1999: Inesperado amor
1998:Mi pequeña traviesa jako Samantha
1998:Vivo por Elena jako Talita
1996: Tu y yo jako Melissa
1995: Alondra jako Margarita
1993:Madres egoístas
1992:Ganador, El
1992: Ángeles sin paraíso jako Claudia
1991: Muchachitas
1989:Había una vez una estrella










The post has been approved 0 times

Last edited by Shannen_Doherty on Thu 14:21, 03 Jan 2008; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Mon 10:52, 29 Oct 2007    Post subject:

lubię ją,jest ładna

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Mon 14:12, 29 Oct 2007    Post subject:

To moja ulubiona bohaterka w Rebelde

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Tue 17:09, 30 Oct 2007    Post subject:

podziwiam ją także za rolę MII w Rebelde

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
dosia21
Moderator
Moderator



Joined: 10 Jul 2007
Posts: 977
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Poronin

PostPosted: Sun 0:04, 18 Nov 2007    Post subject:

bardzo ją lubie Very Happy

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Mon 10:47, 19 Nov 2007    Post subject:

super aktorka,gra świetnie

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
Malgo
Interesant
Interesant



Joined: 20 Jul 2007
Posts: 167
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: Kraków

PostPosted: Tue 18:46, 20 Nov 2007    Post subject:

fajnie zagrała w Danieli i przyjaciołach

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Wed 17:08, 21 Nov 2007    Post subject:

podobała mi się w tej telci Malgo ,wypadła super

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
Malgo
Interesant
Interesant



Joined: 20 Jul 2007
Posts: 167
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: Kraków

PostPosted: Wed 18:54, 21 Nov 2007    Post subject:

i wyglądała o wiele ładniej niż tutaj

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Wed 18:56, 21 Nov 2007    Post subject:

Wtedy byla troche mlodsza

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Thu 11:13, 22 Nov 2007    Post subject:

zdecydowanie ,ale fajnie zagrała wtedy

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
Ewelinka:*
Administrator
Administrator



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 2786
Read: 0 topics

Helped: 4 times
Warns: 0/4
Location: Białobrzegi
Gender: Female

PostPosted: Fri 16:25, 23 Nov 2007    Post subject:

Bardzo podoba mi się jej postac w Rebelde, ogólnie fajnie gra i wygląda

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Thu 17:08, 29 Nov 2007    Post subject:

Anahi teraz się rozkręca ,lubię ją ,jest też ładna

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
Malgo
Interesant
Interesant



Joined: 20 Jul 2007
Posts: 167
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: Kraków

PostPosted: Thu 17:33, 29 Nov 2007    Post subject:

teraz wygląda jak anorektyczka

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Anahí ?
tak
89%
 89%  [ 17 ]
nie
5%
 5%  [ 1 ]
nie wiem , nie znam jej
5%
 5%  [ 1 ]
Total Votes : 19

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Thu 18:11, 29 Nov 2007    Post subject:

dużo się odchudziła

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 1 of 6

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin