Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Ashley Tisdale

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni
View previous topic :: View next topic  

Czy lubicie Ashley Tisdale
Nie
25%
 25%  [ 1 ]
Tak
75%
 75%  [ 3 ]
Total Votes : 4

Author Message
Sara_Anahi
Inspektor
Inspektor



Joined: 30 Nov 2007
Posts: 1896
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 3/4
Location: Sosnowiec

PostPosted: Wed 13:47, 09 Jan 2008    Post subject: Ashley Tisdale

Ashley Michelle Tisdale ur.2 lipca 1985r w Deal,w stanie New Jersey amerykańska modelka,piosenkarka i aktorka.
Na początku lat 90 XX wieku wystąpiła w kilku epizodach w filmach.
Stała się znana głównie odtwarzaniu głównych ról w produkcjach telewizyjnych Disney Channel,takich jak High shool musical.Oprócz tego grała także w serialach,m. in. Siódme Niebo,Boston Public i Beverly Hills 90210. Obecnie gra w Nie ma to jak hotel!
Oficjalna strona
[link widoczny dla zalogowanych]


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubicie Ashley Tisdale
Nie
25%
 25%  [ 1 ]
Tak
75%
 75%  [ 3 ]
Total Votes : 4

Author Message
Sara_Anahi
Inspektor
Inspektor



Joined: 30 Nov 2007
Posts: 1896
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 3/4
Location: Sosnowiec

PostPosted: Fri 16:40, 11 Jan 2008    Post subject:

Filmografia
* 2008 High School Musical 3 jako Sharpay Evans

* 2007: High School Musical 2 jako Sharpay Evans

* 2006: High School Musical jako Sharpay Evans

* 2005: Nie ma to jak hotel (Suite Life of Zack and Cody, The) jako Maddie Fitzpatrick
* 2002: Still Standing jako Bonnie

* 2001: Donnie Darko jako Dziewczyna Dorki'ego

* 2001: Nathan's Choice jako Stephanie

* 1998: Dawno temu w trawie (Bug's Life, A) jako (różne głosy)

Gościnne

* 2006: Hannah Montana jako Maddie Fitzpatrick

* 2002: Still Standing jako Bonnie

* 2002-2007: George Lopez jako Olivia / Przyjaciółka Carmen

* 2001-2005: Grounded for Life

* 2001: Kate Brasher jako Winona

* 2000-2001: Bette jako Jessica

* 2000-2006: Zwariowany świat Malcolma (Malcolm in the Middle) jako Dziewczyna

* 2000-2004: Boston Public jako Carol Prader

* 2000-2001: Geena Davis Show, The jako Tracy

* 1999: Z życia gwiazd (Movie Stars) jako Studentka

* 1999-2002: Szał na Amandę (Amanda Show, The) jako Fanka Amandy

* 1999-2002: Once and Again jako Marni

* 1998-2002: Kolorowy dom (Hughleys, The) jako Stephanie

* 1998-2006: Czarodziejki (Charmed) jako Nastolatka

* 1997-1999: Smart Guy jako Amy

* 1996-2007: Siódme niebo (7th Heaven) jako Janice

* 1990-2000: Beverly Hills, 90210 jako Nicole Loomis


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubicie Ashley Tisdale
Nie
25%
 25%  [ 1 ]
Tak
75%
 75%  [ 3 ]
Total Votes : 4

Author Message
SylwiiiA
Aktywista
Aktywista



Joined: 29 Dec 2007
Posts: 426
Read: 0 topics

Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Fri 19:05, 11 Jan 2008    Post subject:

Fajna jest Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubicie Ashley Tisdale
Nie
25%
 25%  [ 1 ]
Tak
75%
 75%  [ 3 ]
Total Votes : 4

Author Message
dosia21
Moderator
Moderator



Joined: 10 Jul 2007
Posts: 977
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Poronin

PostPosted: Fri 22:01, 11 Jan 2008    Post subject:

ja ją lubie Very Happy moja młodsza siostra ogląda Nie ma to jak hotel a tam Ashley gra poprostu świetnie

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubicie Ashley Tisdale
Nie
25%
 25%  [ 1 ]
Tak
75%
 75%  [ 3 ]
Total Votes : 4

Author Message
Sara_Anahi
Inspektor
Inspektor



Joined: 30 Nov 2007
Posts: 1896
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 3/4
Location: Sosnowiec

PostPosted: Sat 17:50, 12 Jan 2008    Post subject:

Pare fotek

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubicie Ashley Tisdale
Nie
25%
 25%  [ 1 ]
Tak
75%
 75%  [ 3 ]
Total Votes : 4

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Sat 18:01, 12 Jan 2008    Post subject:

Ups .. przez przypadek nacisnelam ze jej nie lubie Sad Nie liczcie mojego glosu Wink Ashley bardzo lubie Very Happy Spiewa super i fajnie gra .

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubicie Ashley Tisdale
Nie
25%
 25%  [ 1 ]
Tak
75%
 75%  [ 3 ]
Total Votes : 4

Author Message
Sara_Anahi
Inspektor
Inspektor



Joined: 30 Nov 2007
Posts: 1896
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 3/4
Location: Sosnowiec

PostPosted: Sun 18:11, 13 Jan 2008    Post subject:

Fajnie zagrała w High shool musical jako Sharpay
Parę fotek






The post has been approved 0 times

Last edited by Sara_Anahi on Sun 12:20, 17 Feb 2008; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin