Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Barbara Mori
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Normita
Interesant
Interesant



Joined: 28 Mar 2007
Posts: 167
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Mon 15:33, 09 Apr 2007    Post subject: Barbara Mori

Imię: Barbara
Nazwisko: Mori
Data Urodzenia: 2lutego1978
Znak zodiaku: Wodnik
Rodzina: syn Sergio, rozwiodla się z Sergio Meyra.
Lubi jeść: /pić;P/coca colę,lody waniliowe i meksykańskie jedzenie
Ulubione kolory: czerń i biel
Ulubione zwierzę: tygrys
Ulubiony film: The Sixth Seanse

Filmografia:
2005: Pretendiendo jako Amanda / Helena
2005: Mujer de mi hermano, La jako Zoe
2004: Cena marzeń (Rubí) jako Rubí Morantes
2004: Rubí... La descarada jako Rubí/Fernanda
2003: Amor descarado jako Fernanda Lira
2003-2004: Mirada de mujer: El regreso jako Mónica
2002: Súbete a mi moto jako Nelly
2001: Amores querer con alevosía jako Carolina Morales
2001: Inspiración jako Alejandra
1999: Me muero por tí jako Santa
1998: Azul tequila jako Azul Vidal
1997: Tric Trac
1997-1998: Miłość i namiętność (Mirada de mujer) jako Mónica San Millán
1997: Al norte del corazón




The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kami932
Moderator
Moderator



Joined: 25 Mar 2007
Posts: 3126
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4
Location: Częstochowa

PostPosted: Thu 7:18, 19 Apr 2007    Post subject:

W ciemnych włosach dużo lepiej wygląda.
A na tym drugim zdjęciu włosy wyglądają jakby to było futerko przy kurtce/bluzce czy coś takiego Very Happy


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Normita
Interesant
Interesant



Joined: 28 Mar 2007
Posts: 167
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Sun 15:39, 22 Apr 2007    Post subject:

No wlaśnie ale włosy ładne.

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kami932
Moderator
Moderator



Joined: 25 Mar 2007
Posts: 3126
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4
Location: Częstochowa

PostPosted: Tue 14:08, 24 Apr 2007    Post subject:

Ogólnie ładna jest , nie tylko jej włosy są ładne.

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Karolfcia
Moderator
Moderator



Joined: 25 Apr 2007
Posts: 5262
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4
Location: (= NiSkO =)

PostPosted: Sat 11:32, 28 Apr 2007    Post subject:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Maritza
Aktywista
Aktywista



Joined: 24 Mar 2007
Posts: 303
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: Wa-wa

PostPosted: Sat 14:36, 28 Apr 2007    Post subject:

super fotki, gajnie wyszła w tej czapecze

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Karolfcia
Moderator
Moderator



Joined: 25 Apr 2007
Posts: 5262
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4
Location: (= NiSkO =)

PostPosted: Sat 16:13, 28 Apr 2007    Post subject:

Maritza wrote:
super fotki, gajnie wyszła w tej czapecze

mi też sie podoba ta fotka ;p


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Sat 13:16, 04 Aug 2007    Post subject:

Super zdjecia Barbary Razz

Bardzo ja lubie za role w Cenie Marzen Smile


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
milena234
Mały inspektor
Mały inspektor



Joined: 09 Aug 2007
Posts: 593
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Fri 11:18, 10 Aug 2007    Post subject:

Super fotki!!!
Lubię Baśkę bo fajnie zagrała Rubi w Cenie Marzeń xD


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
monia2326
No bad
No bad



Joined: 17 Aug 2007
Posts: 84
Read: 0 topics

Warns: 1/4
Location: Bydgoszcz

PostPosted: Fri 18:48, 05 Oct 2007    Post subject:

Ja za nia nie perzepadam Confused

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Malgo
Interesant
Interesant



Joined: 20 Jul 2007
Posts: 167
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: Kraków

PostPosted: Tue 19:02, 09 Oct 2007    Post subject:

ja najbardziej ją lubiłam jako Monicę w Mirada de mujer (spojrzenie kobiety), chociaż Rubi tez dobrze zagrała

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
monia2326
No bad
No bad



Joined: 17 Aug 2007
Posts: 84
Read: 0 topics

Warns: 1/4
Location: Bydgoszcz

PostPosted: Tue 19:19, 09 Oct 2007    Post subject:

Szkoda ze ogolila glowe bo nie wyglada juz tak dobrze Confused

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jimenaa
No bad
No bad



Joined: 11 Oct 2007
Posts: 76
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4
Location: Żory

PostPosted: Fri 12:05, 12 Oct 2007    Post subject:

Ja ją bardzo lubie..Smile coo ogoliła głowe ??

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
monia2326
No bad
No bad



Joined: 17 Aug 2007
Posts: 84
Read: 0 topics

Warns: 1/4
Location: Bydgoszcz

PostPosted: Fri 12:24, 12 Oct 2007    Post subject:

No niestety Sad nie moge dac zdjecia ale mozecie ja zobaczyc na blogu barbara-mori.xx.pl

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sara_Anahi
Inspektor
Inspektor



Joined: 30 Nov 2007
Posts: 1896
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 3/4
Location: Sosnowiec

PostPosted: Sun 16:56, 02 Dec 2007    Post subject:

Kiedyś Barbara była moją ulubioną aktorką ale teraz nie jest z powodu jednego faktu Barbara mori jest obcięta na jeżyka jest prawie łysa!Obcięła się dla jednego głupiego filmu!!Parę zdjęci trochę szokujących
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin