Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Brooke Burns

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Tue 19:44, 29 Jul 2008    Post subject: Brooke Burns

Gra Nicole w "Goracych hawajach". Kojarzycie ją ??

Brooke Elizabeth Burns urodziła się w 1978 roku w Dallas. Jako mała dziewczynka zapisała się na lekcje baletu. Uczęszczała na te zajęcia taneczne do 12 roku życia. Jako pietnastolatka rozpoczęła prace modelki, która umożliwiła jej prace występy w filmach. Jej debiutem był serial "Out of the blue". Po tej roli występywa ... więcej
filmografia - Brooke Burns
aktorzy:

2008: Art of Travel, The jako Darlene Loren
2008: Dancing Trees jako Nicole
2008: Smokejumpers jako Kristen
2007: Time and Again jako Anna Malone
2007: Miss Guided jako Lisa Germain
2007: Urban Decay jako Sasha
2006: Pepper Dennis jako Kathy
2005: Death to the Supermodels jako Eva
2005: Sublokatorka II (Single White Female 2: The Psycho) jako Jan Lambert
2005: Salon, The jako Tami
2004-2005: Gorące Hawaje (North Shore) jako Nicole Booth
2003-2004: Rock Me Baby jako Erin (gościnnie)
2002: Agent w spódnicy (She Spies) jako Nicki (gościnnie)
2001: Śledztwo prowadzi Nero Wolfe (Nero Wolfe Mystery, A) jako Beatrice Epps (gościnnie)
2001-2002: Men, Women & Dogs jako Kristle (gościnnie)
2001: Płytki facet (Shallow Hal) jako Katrina
1998-1999: Mortal Kombat: Porwanie (Mortal Kombat: Conquest) jako Lori (gościnnie)
1997-2003: Ja się zastrzelę (Just Shoot Me!) jako Kelly (2002) (gościnnie)
1997: Conan (gościnnie)
1997-2002: Ally McBeal jako Dziewczyna / Jennifer Higgin (gościnnie)
1996: Out of the Blue jako Peg
1994: HBO First Look (gościnnie) (ona sama)
1989-2001: Słoneczny patrol (Baywatch) jako Jessie Owens (1998-2000)






The post has been approved 0 times

Last edited by marina55 on Tue 19:47, 29 Jul 2008; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sylwia28
Aktywista
Aktywista



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 427
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Thu 2:52, 30 Oct 2008    Post subject:

Dobra aktorka

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin