Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Eva Longoria

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni
View previous topic :: View next topic  

Czy lubisz Eve Longorie?
tak
100%
 100%  [ 6 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Wed 11:39, 29 Aug 2007    Post subject: Eva Longoria



Eva Jacqueline Longoria (ur. 15 marca 1975 w Corpus Christi, Teksas) - amerykańska aktorka, najbardziej znana z roli w serialu Gotowe na wszystko.Córka Enrique Longorii Jr. oraz Elly Evy Mireles. Wychowywała się w katolickiej rodzinie meksykańskiego pochodzenia wraz z trzema starszymi siostrami - Elizabeth, Emily i Esmeraldą. Po ukończeniu szkoły średniej zapisała się na Texas A&M University w Kingsville, gdzie zdobyła licencjat z filmoznawstwa (Kinesiology). Po collage’u miała robić karierę naukową, jednak wcześniej wzięła udział w konkursie talentów, który zawiódł ją aż do Los Angeles. Tam niemal natychmiast została dostrzeżona. Aktorka zdobyła popularność dzięki roli w serialu "Desperate Housewives" (w polskiej wersji serial nosi tytuł "Gotowe na wszystko"). Zagrała w nim Gabrielle Solis.W 1997 roku wybrano ją Miss Corpus Christi USA.Od 2002 do 2004 roku była żoną występującego w serialu General Hospital aktora Tylera Christophera. Przedstawiała się wtedy jako Eva Longoria Christopher. Jej mężem jest Tony Parker - koszykarz występujący w NBA w zespole San Antonio Spurs. Wzięli ślub 7.07.2007r. W 2006 roku zagrała gościnnie w teledysku "A Public Affair" Jessicy Simpson.

Filmografia :
2006 Strażnik jako Jill Marin
2005 Harsh Times jako Sylvia
2005 Hustler's Instinct jako Vanessa Santos
2004 Señorita Justice
2004 Medium jako Jeanie
2004 Carlita's Secret jako Carlita
od 2004 Gotowe na wszystko jako Gabrielle Marquez
2003 Snitch'd jako Gabby
2003-2004 Obława jako Detektyw Gloria Duran (2003)
2001-2003 Żar młodości jako Isabella Braña Williams













Co o niej sadzicie ? Moim zdaniem jest bardzo dobra aktorka ;D[/img]


The post has been approved 0 times

Last edited by Shannen_Doherty on Tue 18:34, 08 Jan 2008; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubisz Eve Longorie?
tak
100%
 100%  [ 6 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
Ewelinka:*
Administrator
Administrator



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 2786
Read: 0 topics

Helped: 4 times
Warns: 0/4
Location: Białobrzegi
Gender: Female

PostPosted: Wed 11:53, 29 Aug 2007    Post subject:

fajnie gra w Gotowe na wszystko, z innych fimów jej nie znam

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubisz Eve Longorie?
tak
100%
 100%  [ 6 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
kami932
Moderator
Moderator



Joined: 25 Mar 2007
Posts: 3126
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4
Location: Częstochowa

PostPosted: Wed 14:12, 29 Aug 2007    Post subject:

Lubię ją, ale tak samo jak Angel, nie znam filmów z jej udziałem. No oprócz Gotowych na wszystko.

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubisz Eve Longorie?
tak
100%
 100%  [ 6 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
Brooke
Aktywista
Aktywista



Joined: 21 Aug 2007
Posts: 487
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Sun 16:40, 02 Sep 2007    Post subject:

ja tak samo Very Happy

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubisz Eve Longorie?
tak
100%
 100%  [ 6 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
monia2326
No bad
No bad



Joined: 17 Aug 2007
Posts: 84
Read: 0 topics

Warns: 1/4
Location: Bydgoszcz

PostPosted: Fri 19:31, 05 Oct 2007    Post subject:

Ja tez widzialam ja tylko w tym filmie

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubisz Eve Longorie?
tak
100%
 100%  [ 6 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Tue 18:33, 08 Jan 2008    Post subject:

Ja ostatnio oglądałam z Evą film ,, Strażnik '' . Bardzo fajny film Wink Polecam .

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubisz Eve Longorie?
tak
100%
 100%  [ 6 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Wed 17:40, 09 Jan 2008    Post subject:

dzięki,pewnie obejrzę,a tą aktorkę też podziwiam

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Czy lubisz Eve Longorie?
tak
100%
 100%  [ 6 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
Dulce20
Aktywista
Aktywista



Joined: 14 Nov 2008
Posts: 353
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: :*
Gender: Female

PostPosted: Fri 18:42, 14 Nov 2008    Post subject:

Taka sobie aktorka

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin