Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Itati Cantoral :)

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sylwia28
Aktywista
Aktywista



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 427
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Sat 2:57, 19 Jan 2008    Post subject: Itati Cantoral :)



ll CIEKAWOSTKI O ITATI ll
Itati jest siostrą piosenkarza -Jose Cantoral.
Jej ojciec to Roberto Cantoral - kompozytor
Ma zaledwie 160 cm wzrostu a jej najlepsza przyjaciółką jest Thalia Smile
Itait Cantoral (Przyjaciółki i rywalki) zaręczyła się z 33-letnim Carlosem Albertem Cruzem, kierownikiem produkcji serialu Wdowa w bieli. Poznali się właśnie na planie i są parą od pięciu miesięcy, a od kilku tygodni razem mieszkają w apartamencie w Miami. "Chcę nosić obrączkę człowieka, który jest moim najlepszym przyjacielem i który już stał się częścią życia mojego i moich bliźniaków Roberta i Eduarda. Dzięki Carlosowi znów uwierzyłam w miłość" - mówi aktorka, była żona Eduarda Santamariny (Cena marzeń) i była narzeczona Gabriela Porrasa. Data ślubu nie została jeszcze wyznaczona.
Prawdziwe nazwisko: Itatí Cantoral Zucchistan

Stan cywilny: mąż Eduardo Santamarina (19.09.1999 - 10.06.2004, rozwód), dzieci: bliźniacy Eduardo i Roberto Miguel (ur. 2000)
Data urodzenia: 13 maja 1975

Urodziła sie w Meksyku.

ll Filmografia: ll
2006: La Viuda de Blanco jako Alicia Guardiola
2006: Pajarracos, Los jako Fina
2005: Segunda oportunidad
Una 2004: Człowiek w ogniu (Man on Fire) jako Evelyn
2003: Ya no los hacen como antes jako Perla
2003: Lucia, Lucia (Hija del canibal, La)
2003: Alma herida, El jako Eugenia Granados
2002: Vale Tudo jako Raquel
2002: Vale Todo jako Raquel
2001: Przyjaciółki i rywalki (Amigas y Rivales)
2001: Sin pecado concebido jako Raquel Villavicencio
1999: Cuento de Navidad jako gość na imprezie Jaime
1999: Infierno en el Paraíso jako Francesca Paoli Prado
1997: Salud, dinero y amor
1996: Bonita
1996: Tu y yo jako Casandra
1995: Maria z przedmieścia (María la del Barrio) jako Soraya Montenegro
1993: Dos mujeres, un camino jako Graciela
1992: De frente al sol jako Lupita
1991: Pícara sonadora, La
1991: Pícara sonadora, La
1991: Muchachitas jako Lucía
1985: Mujer, casos de la vida real (gościnnie)












Podoba mi się jak gra we Wdowie w Bieli ładna jest Smile


The post has been approved 0 times

Last edited by Sylwia28 on Thu 3:58, 24 Jan 2008; edited 4 times in total
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Mon 11:10, 21 Jan 2008    Post subject:

fajne nawet

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sylwia28
Aktywista
Aktywista



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 427
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Thu 4:04, 24 Jan 2008    Post subject:

trochę pozmieniałam udało mi się dodać inne fotki Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Thu 16:50, 24 Jan 2008    Post subject:

świetnie zagrala Alicie w telci WDOWA W BIELI

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sylwia28
Aktywista
Aktywista



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 427
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Thu 22:08, 24 Jan 2008    Post subject:

tak świetnie Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Fri 11:06, 25 Jan 2008    Post subject:

idealna rola jak dla niej

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sylwia28
Aktywista
Aktywista



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 427
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Fri 15:27, 25 Jan 2008    Post subject:

nie wiedziałam że była żoną Eduarda Santamariny dopiero jak przeczytałam opis Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marina55
Moderator
Moderator



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 3778
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Cuidado con el angel
Gender: Female

PostPosted: Mon 10:42, 28 Jan 2008    Post subject:

ja też nie mialam pojęcia o tym

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sylwia28
Aktywista
Aktywista



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 427
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Mon 14:54, 28 Jan 2008    Post subject:

ale Eduardo bardziej pasuje do Susany Gonzalez niż do Itati to moje zdanie to 1 telcia którą z nią oglądam może przez to nie znam tak dobrze jej niż Susany ale podoba mi się fajnie gra Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin