Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Michel Brown

 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dosia21
Moderator
Moderator



Joined: 10 Jul 2007
Posts: 977
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Poronin

PostPosted: Sat 22:19, 25 Aug 2007    Post subject: Michel Brown

Syn Carlosa Browna, argentyńskiego aktora o polsko-żydowskim pochodzeniu, ma brata Nicolasa i siostrę Lorenę. Jego dziadek ze strony ojca był Polakiem, ale opuścił Polskę przed wybuchem II wojny światowej. Reszta rodziny zginęła w Oświęcimiu.

W wieku 16. lat został dostrzeżony przez szefów stacji Telefe i wygrał casting do młodzieżowego programu muzycznego Jugate conmigo. Mastępnie pojawił się w telenoweli młodzieżowej Life Collage (1994) i nagrał dwie płyty - Jugaste conmigo (1995) i Michel (1997). Występował w teledysku do piosenki Out of control (2001) meksykańskiej grupy The Chemical Brothers oraz telenowelach stacji Televisie Dekada (2001) i TV Azteca: Lo que es el Amor (2001), Súbete a mi Moto (2002), Enamórate (2003).

Uczył się aktorstwa w Meksyku. Rola Franco Reyes Guerrero w kolumbijskiej Gorzka zemsta (Pasión de gavilanes, 2003-2004) przyniosła mu sławę w wielu krajach świata oraz dwie nagrody w Wenezuelii i jedną w Bułgarii. Prowadził także programy w hiszpańskiej telewizji Antena 3, m.in. Estoj por ti (2005). W 2006 roku uczęszczał na kursy aktorskie w Nowym Jorku.

Ciekawostki:
Ma 178 cm wzrostu.
Jego ulubionym aktorem jest Johnny Depp.
W 2001 roku wystapił w teledysku do piosenki grupy The Chemical Brothers - "Out of control"
Nagrał płyty: "Jugaste conmigo" (1995) i "Michel" (1997).

Filmografia:
filmy kinowe
2002: Condones.com
telenowele:
2006: Atasco en la nacional
2006: Miłość na sprzedaż (Amores de mercado) jako Diego `El Rayo` Valdéz
2005: Reinas
2005: Decisiones
2004: Te voy a enseñar a querer jako Pablo Méndez
2003-2004: Gorzka zemsta (Pasión de gavilanes) jako Franco Reyes Guerrero
2003: Enamórate jako Mariano
2002: Súbete a mi moto jako Ricardo
2001: Lo que es el amor jako Christian Ocampo
2000: DKDA: Sueños de juventud jako David
1998: Las Chicas de enfrente jako Facundo Arias
1996-97: Chiquititas jako Tomás 'Tomy'
1994: Life Collage













The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dosia21
Moderator
Moderator



Joined: 10 Jul 2007
Posts: 977
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Poronin

PostPosted: Sun 14:16, 02 Sep 2007    Post subject:

czy tylko ja na tym forum lubie Michela?? Crying or Very sad

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Madziunia
Interesant
Interesant



Joined: 24 Aug 2007
Posts: 118
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: Wa-wa

PostPosted: Mon 20:46, 17 Sep 2007    Post subject:

ja też go bardzo l;ubie więc nie jesteś sama SmileSmile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
monia2326
No bad
No bad



Joined: 17 Aug 2007
Posts: 84
Read: 0 topics

Warns: 1/4
Location: Bydgoszcz

PostPosted: Fri 19:28, 05 Oct 2007    Post subject:

Kiedys go lubilam ale teraz jest mi obojetny Wink

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Malgo
Interesant
Interesant



Joined: 20 Jul 2007
Posts: 167
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: Kraków

PostPosted: Tue 18:52, 09 Oct 2007    Post subject:

lubię go, niezłe z niego ciacho...

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dulce20
Aktywista
Aktywista



Joined: 14 Nov 2008
Posts: 353
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: :*
Gender: Female

PostPosted: Fri 18:44, 14 Nov 2008    Post subject:

Fajniutki aktor i niezle ciacho z niego Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  
Author Message
newbag2014
Raczkujący
Raczkujący



Joined: 23 Oct 2013
Posts: 3
Read: 0 topics

Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Wed 4:07, 23 Oct 2013    Post subject:

so cool... prefect

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin