Telenowele Forum Index Telenowele
Zapraszamy do rejestracji i pisania postów:)
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GalleriesGalleries   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Shannen Doherty
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Wed 10:17, 29 Aug 2007    Post subject: Shannen Doherty

Shannen Maria Doherty (ur. 12 kwietnia 1971 w Memphis), aktorka amerykańska, znana najlepiej z roli Brendy Walsh w młodzieżowym telewizyjnym hicie lat 90., "Beverly Hills 90210".
Debiutowała jednak znacznie wcześniej, bo w wieku lat 10 w serialu "Father Murphy". W latach 1982-84 występowała w serialu - i wieńczących go filmach telewizyjnych - "Domek na Prerii". Współczesne nastolatki, znają ją jednak przede wszystkim z roli Prue Halliwell w telewizyjnej serii "Czarodziejki".
Od 2005 roku prowadzi własny program typu reality TV "Breaking-up with Shannen Doherty", w Polsce nadawany na MTV Polska pod tytułem "Zerwij z Shannen Doherty".

Filmografia :
2005: Category 7: The End of the World jako Faith Clavell
2004-2005: North Shore jako Alexandra Hudson
2003: Okno strachu (Nightlight) jako Celeste
2002: Portret (Rendering, The) jako Sarah
2002: Hell on Heels: The Battle of Mary Kay jako Lexi Wilcox
2001: Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story jako ona sama
2001: Inny dzień (Another Day) jako Kate
2001: Swatch Dogs and Diet Coke Heads jako ona sama
2001: Jay i Cichy Bob kontratakują jako ona sama
2000: Satan's School for Girls jako Beth/Karen Oxford
1999: Playmate Pajama Party jako ona sama
1999: Wbrew pozorom (Striking Poses) jako Gage Sullivan
1998: Seventeen: The Faces for Fall jako ona sama
1998-2006: Czarodziejki (Charmed) jako Prue Halliwell (1998-2001)
1997: Friends 'Til the End jako Heather Romley
1997: Donikąd (Nowhere) jako Laska z doliny
1997: Sypiając z diabłem jako Rebecca Dubrovich
1997: Loteria śmierci (Ticket, The) jako CeeCee Reicker
1996: W mroku (Gone in the Night) jako Cindi Dowaliby
1995: Szczury z supermarketu (Mallrats) jako Rene Mosier
1994: Jailbreakers jako Angel Norton
1994: Naga broń 33 1/3: Ostateczna zniewaga jako ona sama
1994: Almost Dead jako Katherine Roshak
1994: Burning Passion: The Margaret Mitchell Story, A jako Margaret Mitchell
1994: Blindfold: Acts of Obsession jako Madeleine Dalton
1993: Women and the Pill: The Way It Works jako ona sama
1992: Secret of Lost Creek, The jako Jennie Fogle
1992: Obsesja (Mistress) jako Lorie Brindel
1992: Freeze Frame jako Lindsay Scott
1992: Opętana (Obsessed) jako Lorie Brindel
1991: Forever Young
1991: Idols jako ona sama
1990-1995: Beverly Hills 90210 jako Brenda Walsh
1989: Śmiertelne zauroczenie (Heathers) jako Heather Duke
1986-1988: Our House jako Kris Witherspoon
1986: Outlaws
1985: Other Lover, The jako Alson Fielding
1985: Dziewczyny chcą się bawić jako Maggie Malene
1985: Robert Kennedy i jego czasy jako Kathleen Kennedy
1984: Ostatnie pożegnanie jako Jenny Wilder
1983: Spojrzenie w przeszłość jako Jenny Wilder
1983: Błogosław wszystkim dzieciom jako Jenny Wilder
1982: Nocna zmiana (Night Shift) jako Bluebell
1974-1983: Domek na prerii jako Jenny Wilder (1982-1983)

















Lubicie Shannen ? Bo ja bardzo Smile


The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Ewelinka:*
Administrator
Administrator



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 2786
Read: 0 topics

Helped: 4 times
Warns: 0/4
Location: Białobrzegi
Gender: Female

PostPosted: Wed 11:58, 29 Aug 2007    Post subject:

za bardzo nie kojarze tej aktorki

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Wed 12:09, 29 Aug 2007    Post subject:

grala min. w Czarodziejkach i Beverly Hills 90210

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Ewelinka:*
Administrator
Administrator



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 2786
Read: 0 topics

Helped: 4 times
Warns: 0/4
Location: Białobrzegi
Gender: Female

PostPosted: Wed 12:18, 29 Aug 2007    Post subject:

Czarodziejek nie oglądam, a Bevery Hills już nie pamiętam za bardzo

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
kami932
Moderator
Moderator



Joined: 25 Mar 2007
Posts: 3126
Read: 0 topics

Helped: 1 time
Warns: 0/4
Location: Częstochowa

PostPosted: Wed 14:09, 29 Aug 2007    Post subject:

Beverly Hills 90210 leci na TV 4. Ja ją lubię.

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Ewelinka:*
Administrator
Administrator



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 2786
Read: 0 topics

Helped: 4 times
Warns: 0/4
Location: Białobrzegi
Gender: Female

PostPosted: Wed 14:38, 29 Aug 2007    Post subject:

O której leci? Może obejrze

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Wed 14:41, 29 Aug 2007    Post subject:

o 16:10 od poniedzialku do piatku Wink

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
paula1990
Moderator
Moderator



Joined: 14 Apr 2007
Posts: 2193
Read: 0 topics

Warns: 0/4
Location: Miami Beach/San Francisco/Sona

PostPosted: Wed 21:37, 29 Aug 2007    Post subject:

jja ją lubię w Czarodziejkach, ale szkoda że ją uśmiercą

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Wed 21:47, 29 Aug 2007    Post subject:

no niestety Sad

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
monia2326
No bad
No bad



Joined: 17 Aug 2007
Posts: 84
Read: 0 topics

Warns: 1/4
Location: Bydgoszcz

PostPosted: Fri 19:11, 05 Oct 2007    Post subject:

Widzialam ja w czarodziejkach, lubie ja Very Happy

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
SylwiiiA
Aktywista
Aktywista



Joined: 29 Dec 2007
Posts: 426
Read: 0 topics

Warns: 0/4

Gender: Female

PostPosted: Tue 15:10, 01 Jan 2008    Post subject:

Fajna ona jest

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
dosia21
Moderator
Moderator



Joined: 10 Jul 2007
Posts: 977
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Poronin

PostPosted: Fri 21:57, 04 Jan 2008    Post subject:

kojaże seriale z jej udziałem ale niestety żadnego nie oglądam

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Shannen_Doherty
Moderator
Moderator



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 983
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Fri 22:07, 04 Jan 2008    Post subject:

Shannen jest teraz moją ulubioną aktorką Very Happy

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
liena
Inspektor
Inspektor



Joined: 25 Dec 2007
Posts: 1571
Read: 0 topics

Helped: 2 times
Warns: 0/4
Location: Zd-Wola

PostPosted: Wed 12:26, 30 Jan 2008    Post subject:

Lubię ja aktorek..z Czarodziejek..Bardzo fajna..tak samo jak cała obsada czarodziejek..;p;p

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
View previous topic :: View next topic  

Lubisz Shannen Doherty?
tak
100%
 100%  [ 8 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message
Sylwia28
Aktywista
Aktywista



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 427
Read: 0 topics

Warns: 0/4

PostPosted: Thu 3:55, 31 Jan 2008    Post subject:

najbardziej podobała mi się w Czarodziejkach i Beverly Hills 90210 ale w nie które filmy super fajna jest Smile

The post has been approved 0 times
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Telenowele Forum Index -> Aktorki/aktorzy zagraniczni All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin